Krachtig communiceren

Deze training is gebaseerd op de theorie vanuit de N.L.P. en T.A.

De manier waarop iemand waarneemt is per persoon verschillend.

Als we samen door het park zouden wandelen, dan zouden we verschillende dingen waarnemen. Dat is juist zo mooi aan een groep mensen; ze vullen elkaar mooi aan.

Enkel in communicatie is het soms lastig elkaar goed te begrijpen.

In deze training krijg je nieuwe inzichten in hoe communicatie werkt, welke representatiesystemen er zijn en gaan we aan de slag met feedback en complimenten.


Bij Team Impact spreken we mensen aan op hun gedrag, niet op hun persoon. Als persoon ben je altijd oke. Van gedrag kun je soms wat leren.
Vooral als je beseft wat jouw gedrag bij de ander
doet. Hiervan zijn we ons niet altijd bewust.

Deze teamsessie kan ook omgezet in een workshop om bepaalde communicatieve vaardigheden te trainen, zoals elkaar aanspreken op gedrag.


Praten over elkaar


Werk je in een team waar liever over andere collega's wordt gepraat dan met die andere collega's dan is deze trainingsdag mogelijk iets voor jullie.


Het kan zijn dat er het team veel wantrouwen heerst, teamleden liever over elkaar praten dan met elkaar dan kan het inhuren van een extern persoon een uitkomst bieden.


De onderstroom op tafel dat is het doel van deze teamsessie.
Energie kan zich vastzetten wat leidt tot negatieve sfeer, halfvolle glazen, weinig productiviteit en lage mate van vitaliteit en ook een lage mate van productiviteit...

Dit is niet wat je als manager voor ogen hebt, maar in de praktijk wel met regelmaat voorkomt.

Bij deze teamsessie brengen we inzichtelijk wat jullie delen, welke positieve vormen van gedrag jullie bindt en hoe jullie om kunnen gaan met de verschillen door deze juist te waarderen en in te zetten als kracht.


Krachtig Communiceren

Praktische informatie


  Team Trainingsdag

  8 uren   

  (Eventueel in twee delen)

  Evaluatie gesprek

   

          Locatie De Kook in Nuland

  In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag hoe wij met deze training van meerwaarde kunnen zijn voor jullie team.